IBC SOLAR: Verandering in het management van IBC SOLAR B.V.

IBC SOLAR B.V., begint het nieuwe jaar met een verandering in management. Na 15 jaar overhandigt Peter Meijers het roer over aan Harold Salden, die in 2011 bij IBC SOLAR B.V. in dienst trad.
Sindsdien is er veel gebeurd. IBC SOLAR B.V. ontwikkelde zich in de groeiende Benelux-markt en heeft deze markt in de loop der jaren intensiever kunnen bedienen.
De samenwerking met het moederbedrijf IBC SOLAR AG werd geïntensiveerd en uitgebreid op verschillende gebieden, wat resulteerde in een groot aantal met succes voltooide projecten.IBC SOLAR B.V., begint het nieuwe jaar met een verandering in management. Na 15 jaar overhandigt Peter Meijers het roer over aan Harold Salden, die in 2011 bij IBC SOLAR B.V. in dienst trad.
Sindsdien is er veel gebeurd. IBC SOLAR B.V. ontwikkelde zich in de groeiende Benelux-markt en heeft deze markt in de loop der jaren intensiever kunnen bedienen.
De samenwerking met het moederbedrijf IBC SOLAR AG werd geïntensiveerd en uitgebreid op verschillende gebieden, wat resulteerde in een groot aantal met succes voltooide projecten.

 

Het begin
15 jaar geleden startte Peter Meijers samen met het Duitse IBC SOLAR AG het bedrijf IBC SOLAR BV. Hierdoor kon men sneller de opkomende Benelux markt bedienen.
Peter Meijers was in 1999 bewust, na een lange carrière bij de Nederlandse defensie, gestart met het bedrijf MTM (Milieu Techniek Meijers). Hij wilde een bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze leefomgeving. Een gedachte die nu hoog op elke politieke agenda staat.

MTM ontwierp en realiseerde vooral pv installaties en regenwaterinfiltratiesystemen. Door zijn werkzaamheden kwam Peter al snel in contact met IBC SOLAR AG. Dit bedrijf, opgericht door Dipl.-Phys. Udo Möhrstedt, is sinds 1982 een van ’s werelds grootste specialisten voor totaaloplossingen en serviceverlening op het gebied van photovoltaik en energieopslag. De goede samenwerking resulteerde in 2004 in de oprichting van IBC SOLAR BV.

De overdracht
Nu, na 15 jaar IBC SOLAR B.V. geeft Peter Meijers het roer over aan Harold Salden. Harold studeerde energietechniek en technische bedrijfskunde. Twee afgeronde studierichtingen die hij volop kan benutten in zijn dagelijkse baan van salesmanager bij IBC SOLAR.
Duurzame energiesystemen zullen zich de komende jaren nog verder ontwikkelen. Ook het bedrijfsleven maakt stappen in het verduurzamen van hun bedrijf waardoor het tempo van de energietransitie wordt versneld. Met een vernieuwd, zonnig en enthousiast Sales & marketing-team zijn wij klaar voor de toekomst. Kwaliteit en eerlijkheid staan daarbij voorop.

Plaats een reactie