Colofon

Informatie over IBC SOLAR B.V.
Deze website wordt onderhouden door IBC SOLAR B.V.

Handelsregisternr. K.v.K. Zuid Limburg 140.820.98
BTW nr.NL8135.30.659.B01

Contact

Wet Beschermingspersoonsgegevens (WBP)

Bij het gebruiken  van onze diensten zijn uw persoonlijke gegevens soms noodzakelijk. De beantwoording is vrijwillig. Uw persoonlijke gegevens worden volgens de Wet Beschermingspersoonsgegevens behandeld. Uw persoonlijke data worden enkel gebruikt om uw aanvraag te behandelen.

Auteursrechten

© Copyright IBC SOLAR, Bad Staffelstein (Duitsland) zijn alle rechten voorbehouden. Tekst, foto’s en afbeeldingen evenals het ontwerp op de IBC SOLAR webpagine, vallen onder de bescherming van het Duitse recht (Urheberecht).

De inhoud van deze webpagina mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopiëerd, verspreid, veranderd of aan derden toegankelijk worden gemaakt.

Wij maken u erop attent, dat foto’s op de webpagina gedeeltelijk belast zijn met  auteursrechten.

 
Verantwoordelijkheid

Deze webpagina werd met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij geen verantwoordelijkheid overnemen voor de juistheid van de inhoud. Elke vorm van aansprakelijkheid voor  schade die voortvloeit uit direct of indirect gebruik van de webpagina, wordt door ons afgewezen.

Voor zover op de webpagina naar andere webpagina’s wordt verwezen, die door derden worden beheerd, is IBC SOLAR niet verantwoordelijk voor de inhoud.

De Algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

 
Verantwoordelijk voor de inhoud:

IBC SOLAR B.V.
Industrieweg 1A
6101 WS Echt

Plaats een reactie